Hoe wij werken en wat wij doen

Om elk traject succesvol te laten verlopen d.w.z. de juiste oplossingen te vinden nemen wij de tijd om de échte vraagstukken helder te krijgen.

De FLIINK manier van werken valt uiteen in 4 fases.

1. Wat heb je nodig?

Wij gaan in gesprek om te onderzoeken wat de behoefte precies is. Met de door ons ontwikkelde FLIINK uitblinken scan wordt de werkelijke hulpvraag meteen duidelijk.

2. Wat stellen wij voor?

Op basis van de hulpvraag dragen wij een oplossing aan en een plan hoe te implementeren. In dit plan beschrijven wij welke resources er nodig zijn en het tijdspad.

3. Wat moeten wij doen?

Implementeren van het plan met voortgangsbewaking en tussentijdse evaluatiemomenten. Op basis van de bevindingen kan worden bijgestuurd.

4. Wat is het resultaat?

Aan het einde van elk project vindt er een evaluatie plaats. Dan kijken we naar de resultaten en welke vervolg acties er eventueel kunnen worden ondernomen.

Wat wij leuk vinden en waar we goed in zijn.

Inspiratie & Coaching

Alles om je heen is ooit gecreëerd vanuit één gedachte. Waar denk jij aan? Voel je je soms ook zo moe en uitgeblust? Inspiratie en coaching nodig?

Je ziet datgene waarnaar je kijkt. FLIINK anders kijken is leren kijken naar datgene wat je nodig hebt. Wij zijn namelijk zo geconditioneerd dat we kijken naar datgene wat wij juist niet nodig hebben. Hoe zit het bij jou? Heb je alle dingen die je nodig hebt of juist veel dingen die je niet nodig hebt?

FLIINK inspiratie en coaching trekt je uit je patroon en daagt je uit om jezelf te herontdekken.

Durf FLIINK anders te kijken en ga FLIINK leven! Is het niet gek dat de meeste mensen steeds hetzelfde doen maar elke keer een ander resultaat verwachten?

Durf jij te veranderen?

FLIINK veranderen is kleine stapjes maken en grote veranderingen zien. FLIINK begeleidt in veranderingsprocessen. FLIINK daagt je uit om uit je comfort-zone te treden en te doen wat je niet durft. Je zult versteld staan van waar je allemaal toe in staat bent.

Wat kunnen wij voor je doen?

Inspiratie sessies

Eén op één of in groepsverband nemen wij je mee naar nieuwe perspectieven en word je geïnspireerd tot een andere, nieuwe manier van kijken.

Trainingen

Wij hebben diverse trainingen ontwikkeld thema’s als o.a. persoonlijke ontwikkeling, sales, leiderschap.

Motivational speech

Beroepsgroepen, medewerkers, collega’s, organisaties. Voor elke groep en voor elke gelegenheid verzorgen wij motivatie speeches om de energie en motivatie te doen stijgen.

Zoek je ook inspiratie en een nieuwe kijk op zaken?

Neem contact met ons op!

Branding & Design

Een sterk merk, merk je! Waar merkmanagement ooit een puur tactische reclame- en designactiviteit was, heeft het vakgebied zich inmiddels ontwikkeld tot een strategische marketing- en ondernemingsactiviteit. En waar merkmanagement ooit ‘the name of the game’ was, is het nu ‘the game of the name’: het totale proces waarmee een onderneming in de naam van haar merk(en) structureel toekomstaandeel tracht te creëren en te handhaven.

Moderne merken geven richting en betekenis aan het denken en doen van zowel aanbieders als vragers in een markt. En zijn, zoals de Engelse consultant Simon Anholt dat noemt, ‘a shortcut to decision making’. Merken helpen mensen kiezen. Van oudsher op de consumentenmarkt.

Steeds meer wordt duidelijk dat merkmanagement op al deze markten consistent en geïntegreerd moet plaatsgrijpen (total branding). Zowel thematisch (above the line) als actiematig (below the line), maar ook bedrijfsmatig (behind the line, corporate en internal branding). Merken ontwikkelden zich in de loop van de tijd van simpele trademarks tot misschien wel de belangrijkste organiserende principes van het moderne leven.

Steeds meer bedrijven beseffen dat het vormen en vormgeven van de merkidentiteit met beleid moet gebeuren. FLIINK helpt bedrijven met het ontwikkelen van een sterke mentale en visuele merkidentiteit. Reclame en Branding van Fliink maakt van je product of dienst een sterk merk dat voor afnemers/consumenten laagdrempelig maakt.

Wat kunnen wij voor je doen?

Huisstijl design

Een duidelijke en herkenbare huisstijl die past bij jouw bedrijf of product is zeer essentieel om je te profileren in de huidige markt.

Grafische vormgeving

Wij helpen je met het ontwerpen van alle huisstijldragers zoals visitekaarten, briefpapier, enveloppen etc. Ook ontwerpen wij communicatiedragers zoals brochure’s, flyers, posters.

Multi Media design

In het huidige digitale tijdperk is online aanwezigheid een must. Website’s, Social media, Online marketing zijn niet weg te denken in de hedendaagse communicatie.

Product branding

Een merk voor een product ontwikkelen is meer dan alleen een naam bedenken en op het product plakken. Bij product branding krijgt je product een identiteit met een doel. Het product lost namelijk een probleem op van de koper.

Wil je ook een sterk merk bouwen?

Stuur ons een bericht

Consulting & Strategie

Als je het voetbalspelletje snapt maak je weinig kilometers op het voetbalveld en speel je toch een goede wedstrijd! Dat is een FLIINKE stap in de goede richting. Als je begrijpt waar je mee bezig bent dan doe je de juiste dingen op de juiste momenten!

Dat betekent dat je effectief te werk gaat en met relatief weinig inspanning komt tot grote resultaten. Het lijkt dan als vanzelf te gaan. FLIINK gelooft in deze flow. Dat is wat FLIINK creëert in alle processen. FLIINK gaat van A naar B zonder omwegen. Dat is FLIINK efficiënt.

FLIINK snapt het spelletje. Het spelletje van het efficiënt inzetten van kennis en vaardigheden. Door op een onconventionele manier te kijken naar processen komen wij tot nieuwe inzichten. Dit leidt tot “lean and mean” oplossingen waardoor bedrijven doeltreffend en effectief worden.

FLIINK Consulting & Strategie kijkt naar effectiviteit en efficiency. FLIINK voelt zich thuis in elke organisatie. Verwacht je FLIINKe resultaten en weet je dat het FLIINK beter kan? Wees FLIINK en neem direct contact met ons op.

Wat kunnen wij voor je doen?

Interim management

Stroomlijnen of reorganiseren van een bedrijf. Er zijn meer mogelijkheden dan in op eerste gezicht lijkt. FLIINK neemt niet zonder meer elke opdracht aan, maar gaat eerst in overleg om te komen tot dé oplossing.

Strategie

Een goede strategie bepalen is essentieel. Zowel in het zakelijk- als het persoonlijk leven. Bij (bedrijfs)groei, contractonderhandelingen, (interne) organisatie. Zonder een gedegen strategie wordt het een eindeloze weg.

Concept ontwikkeling

Elk product hoort een verhaal te vertegenwoordigen. In plaats van “slechts” een product aan te bieden gaat het nu meer om een beleving te bieden die het product tot stand brengt.

Ook je bedrijf of organisatie naar en hoger niveau tillen?

Stuur ons een bericht