Over ons

Graag stellen wij ons even voor!

Wat we doen

Wij doen wat wij leuk vinden. Met een kernteam van professionals helpen wij individuen en/of bedrijven met hun groei in verschillende opzichten. Dit doen wij met ons team en indien nodig met deskundigen uit ons netwerk.

Wat we willen

Alles verandert. Als persoon of bedrijf kun je er niet omheen. Je zult je dus ook mee moeten met de veranderingen. Denk aan communicatie of reclame. Wij willen mensen helpen in het proces van de verandering het beste er uit te halen.

Wat we belangrijk vinden

Fun. fun, fun! Plezier hebben in alles wat we doen is voor ons een absolute voorwaarde. Zowel wij als onze klant moet het plezier beleven van het samen aangaan van een nieuw avontuur. Wat dan komen er de mooiste dingen tot stand.

Kopjes koffie

Uren gewerkt

Logo's

Brainstorm uren

Meer over ons

FLIINK is een netwerk organisatie. Dat wil zeggen dat naast ons team wij samen werken met professionals uit andere vakgebieden.

Fliink is een full-service reclame- en organisatieadviesbureau, dat zich richt op het bewerkstelligen van organisatieverbetering. Onze diensten zien wij als middel om verbeteringen in de organisatie van onze opdrachtgevers door te voeren. Wij zijn sterk gericht op resultaat. Ons uitgangspunt is dan ook dat het resultaat van onze inspanningen, op korte of lange termijn, altijd een verbetering van de bedrijfsresultaten dient te zijn.

Werk je vanuit Passie of Discipline? Raak het je hart of het hoofd?

Werken vanuit passie levert energie op, werken vanuit discipline vreet energie. Het resultaat van de methode Fliink Uitblinken is het creëren van duidelijkheid over de manier waarop de mensen in de organisatie werken en welke resultaten dit oplevert. Wat is nu echt het gedachtengoed waarop de onderneming is gebaseerd en zien wij dit ook in de praktijk?

Wat moet er gebeuren om Fliink uit te blinken? Als je uitblinkt in wat je doet, val je op. Je valt op omdat je bovengemiddeld presteert. Uitblinken mág en voelt goed. Hierdoor zet je jezelf opnieuw op de kaart.

Onze skills

Onze skills en ervaring is een combinatie van jarenlange werkervaring in het veld en nieuwe kennis van jonge en gedreven professionals.

Inspireren
92%
Communicatie
86%
Design
94%
Concepting
92%
Strategie
89%

Wees zuinig met je tijd en ga FLIINK aan de slag!

Contact ons